БългарскиEnglishGerman
ItalianTurkeyGreece
За насПродуктиНовиниПромоцииКонтактиКалкулатор
Проверете цената
За нас
12.Feb
За нас

Пиринпласт АД е основана през 1974 година с основна дейност производство на пластмасови изделия. В дългогодишната си история Пиринпласт АД се разраства и специализира в тази дейност. Продуктовата гама включва: поликарбонатни плоскости; полипропиленово вепапе и изделия от него; полимерни мрежи; шприцови и бласови изделия за бита, промишлеността и селското стопанство; транспортни каси; еднократни прибори за хранене и други. Фирмата осъществява дейността си в условията на внедрена и сертифицирана  Система за управление на  качеството ISO 9001:2000, като удоволетворява  потребностите на клиентите на най-високо ниво.

С цялото си разнообразие от произвеждани продукти "ПИРИНПЛАСТ " е с утвърдено име на българския и международния пазар.

Около 80% от общия оборот на дружеството е  износ за ИТАЛИЯ, ШВЕЦИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ЛИТВА , ДАНИЯ, РУСИЯ, РУМЪНИЯ и др.

Много голям  наш клиент е шведската компания ИКЕА, която има над 250 магазина в цял свят. Доставчици сме на  Шнайдер Електрик - България и Белгия, Арктик- Румъния , поддоставчици на Фиат, Мерцедес, и други   

Продажбите на вътрешния пазар се осъществяват  чрез добре организирана  дистрибуторска мрежа в страната, 3 фирмени магазина  и директени продажби.

Важен дял за продажбите на вътрешния пазар има търговските   вериги  МЕТРО и  КАУФЛАНД.

Пиринпласт АД е компания, която развива способността си да работи качествено и с ясна ориентация, стреми се правилно да определя изискванията и нуждите на клиентите си и да ги удоволетворява по възможно най-добрия начин, както и да поддържа високо ниво на конкурентноспособност в своята област.

 Непрекъснато се усвояват нови продукти, извършва се модернизация на дизайна, внедряват се нови технологии и се подобрява качеството на усвоените вече продукти.

В резултат на тази политика е закупуването  и внедряване в производство през 2007 година на нова модерна, висококапацитетна  линия за производство на  поликарбонатни плоскости  КАРБОСТАР с годишен капацитет 2700 тона.

"ПИРИНПЛАСТ" АД  е  най-голямият производител на Балканите на профилирани плоскости от полипропилен с търговско наименование -Велпластик , основно производство на дружеството .  Годишеният  капацитет на  4-те налични линии  за производството на Велпластик е  4000 тона. Голямото разнообразие на комбинации от дебелина, цвят, тегло и размер на полипропиленовите плоскости обуславят широкото им приложение. Част от продукта Велпластик се търгува като листов материал, а друга, чрез последващи операции  се преработва до  разнообразни по вид и приложение изделия- плоскости за мебелната промишленост, технологични опаковки в автомобилната промишленост, задни стени за хладилници, сепаратори в стъкларската промишленост, специализирани еднократни контейнери за опасни медицински отпадъци, кашони, рекламни стелажи, канцеларски изделия и много други.

Друго основно за дружеството е   производството на детайли по метода леене под налягане. По този метод се произвеждат изделия от няколко грама до 4500 грама. През последните години се внедриха в производство нови 5 шприц-машини от най-ново поколение   със затварящо усилие от 80 до 1250 тона..  Изделията, които се произвеждат са предназначени  основно  за бита и селското стопанство, но се произвеждат и технически изделия със  завишени  технологични  изисквания.

"Пиринппласт"АД се специализира също и в пакетирането на  комплекти  еднократни  пластмасови  прибори за  хранене, като внедрява и усвоява производството на различни  еднократни прибори за хранене и технологични линии за пакетирането им, откликвайки на световните тенденции на кетъринга за масовото  навлизане в употреба на  същите.

През 2007 година Пиринпласт АД  закупи нова линия за рециклиране на пластмасови отпадъци, което е гаранция за безотпадност на технологиите и опазване на околната среда.

Наличието на нови  високотехнологични машини, използването на  висококачествени  суровини и не на последно място  специалисти с висока квалификация и богат дългогодишен опит са  гаранция за  висококачествени пластмасови изделия.

В лицето на  ПИРИНПЛАСТ винаги можете да  намерите коректен бизнес-партньор.

 

  • Резултати от търсенето

  • Начало / За нас
    web design by PMD Studio