БългарскиEnglishGerman
ItalianTurkeyGreece
За насПродуктиНовиниПромоцииКонтактиКалкулатор
Проверете цената
Видове полимерни мрежи
18.Feb
ОМ - 1
Видове полимерни мрежи - ОМ - 1

Опаковките om мрежата mun OM-1 са удобни и функционални за опаковане на плодо-ве и зеленчуци до 5 кг. Също така са подходящи за опаковка на детски играчки. Разнообразната цветова гама от мрежи позволява естетично съчетаване с опакования продукт.

ОМ - 2
Видове полимерни мрежи - ОМ - 2

Здравината на мрежата тип ОМ-2 я прави подходяща за опа-коване на картофи, чушки, зеле, кромид, цвекло, моркови и др. До 15 кг. Предлагаме богат асортимент от различни по раз-мер торби.

МК
Видове полимерни мрежи - МК

Този тun мрежа е предназначен за отглеждане на краставици. Стеблата на растението сами се увиват по височината на мрежата, като по този начин отпада необходимостта от допълнителното им връзване.

MO-1 MO-2
Видове полимерни мрежи - MO-1 MO-2

Огражда дворове, градини, автомагистрали, служи за снегозадържане и др.

MK
Видове полимерни мрежи - MK

Предпазната мрежа тип МК е сигурна защита на млади дръвчета и лози от животни. Позволява третирането на овошките с химически препарати и не пречи на достъпа на въздух. Мрежата тип МК е удачна за направата на кафези за птици, за малки контейнери, за огради, снегозадържане и др.

МП-120 МП- 90
Видове полимерни мрежи - МП-120 МП- 90

Мрежата на прозорци е необходимост за всеки дом през летния сезон и предпазва от насекоми. служи и за ограждане на малки водни басейни, необходими за зарибяване. произвежда се в три ширини и в различни цветове.

MH
Видове полимерни мрежи - MH

Мрежата тип МН служи за защита на метални, стъклени и керамични часи и остни наранявания. Опакованите детайли лесно се транспортират в каси и контейнери Мрежата се произвежда с различни ширини на ръкава, който е достатъчно еластичен, за да могат да се опаковат части с различен диаметър. Тя прилепва добре към предмета и гарантира целостта на изделието. Благодарение на удебелените нишки мрежата е здрава и годна за многократна употреба.

Видове полимерни мрежи - MД

Мрежата тип МД служи за декорация при опаковане на плодове и зелен давапки естетичен вид, а също и за защита стеблата на дърветата.

ПРОФИЛИ ЗА ЛЕХИ
Видове полимерни мрежи - ПРОФИЛИ ЗА ЛЕХИ

дължина - 2 м


Начало /  /  /  / Видове полимерни мрежи
web design by PMD Studio